Vyhledávali jste výrobce kaiser a zde jsou výsledky vyhledávání. Od značky kaiser máme 150 výrobků v databázi a prohlédnout si je můžete níže. Podívejte se na všechny produkty od kaiser.
Počet výsledků od značky kaiser: 150
Kdo by nemiloval domácí pečené dezerty? Jejich vůně naplní celou místnost a s těmi správnými pomůckami bude navíc neodolatelně i vypadat. Padla vám do oka forma na koláč od značky Kaiser? Skvělá volba. Hravě odolá teplotám vyšším než 200 °C, díky nepřilnavému povrchu se dobře myje a vždy vám zajistí perfektní moučník k nedělnímu obědu.
Kdo by nemiloval domácí pečené dezerty? Jejich vůně naplní celou místnost a s těmi správnými pomůckami bude navíc neodolatelně i vypadat. Padla vám do oka forma na koláč od značky Kaiser? Skvělá volba. Hravě odolá teplotám vyšším než 200 °C, díky nepřilnavému povrchu se dobře myje a vždy vám zajistí perfektní moučník k nedělnímu obědu.
Kapacita udírny Do Kaiserovo prosklený 50' nafutrujete 25 klobás, 12 pstruhů, nebo 10 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova 50' patří k oblíbeným nerezovým udírnám. Ne náhodou tuhle udírnu vyrábím už 30 let. Díky prosklení můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou...
Topná elektrická spirála s regulací teploty pro pohodlné vytápění udírny bez nutnosti přikládání dřeva a neustálého kontrolování správné teploty v udírně díky integrovanému termostatu. Na spirálu se umístí miska s vlhkými pilinami, spirála sama piliny zapálí a ty pomalu prohořívají. Spirála je vhodná pro všechny přenosné udírny a v kombinaci s vhodným topeništěm i pro izolované udírny. Příkon:...
Kapacita udírny Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova elektrická 125' je stálicí i v letošní sezóně. je to Ideální domácí izolovaná udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili několik detailů pro komfortnější...
Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova fortelná 80' patří k oblíbeným izolovaným udírnám. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme v roce 2022 vylepšili několik detailů pro komfortnější...
Uzení na buku Uzení na buku má v Evropě dlouhou tradici. Dodnes jde o nejpoužívanější dřevo na uzení. Buk má středně silné a krásně vyvážené aroma a proto s ním zkrátka nic nezkazíte. Kvalita štěpky Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr. Moje...
Uzení na buku Uzení na buku má v Evropě dlouhou tradici. Dodnes jde o nejpoužívanější dřevo na uzení. Buk má středně silné a krásně vyvážené aroma a proto s ním zkrátka nic nezkazíte. Kvalita štěpky Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr. Moje...
Nový XXL generátor kouře jsme oproti XL verzi zvětšili o 140% pro ještě delší výdrž. Stále se hodí pro všechny modely udíren v naší nabídce (mimo rybářské '30'), který nepotřebuje přístup k elektřině. Jen se už nevleze do ohniště, ale vkládá se rovnou na dno udící komory nebo do posledního fochu u jednoplášťových udíren. • Na jedno naplnění vydrží 18-20 hodin • Pro...
VÝPRODEJ! Sada 5 nerezových háčků se dvěma rovnoběžnými hroty je dobrou volbou pro menší a středně velké kusy masa a ryby. Háček je dlouhý 193 mm Balení obsahuje 5 kusů
Sada 5 poctivých masivních nerezových háčků se dvěma rovnoběžnými hroty se hodí pro těžší kusy masa a ryb. Háček je dlouhý 205 mm Balení obsahuje 5 kusů
Sada 5 klasických háčků do udírny ve tvaru S se širokou možností použití, jak pro maso a klobásy, tak i některé ryby jako třeba úhoř, sardinky a další. Háček je dlouhý 66 mm, průměr má 3 mm a může se mýt v myčce. Balení obsahuje 5 kusů
Sada 5 nerezových háčků s jedním hrotem ve tvaru očka je dobrý univerzál pro většinu ryb, které udíme vcelku. Zvlášť vhodný je např. pro menší až střední pstruhy a pražmy, kdy zaoblenou stranou háčku pro zavěšení protáhneme vykuchanou břišní dutinou ústy ryby a očko s hrotem obtočíme kolem páteře. Pro větší nebo delší ryby doporučujem delší "Dvojité účko" Háček je...
Sada 5 háčků do udírny se dvěma hroty ve tvaru účka je dobrou volbou pro střední a větší ryby, jako je například pstruh nebo třeba mořský vlk, štika, candát atd. Háček zaoblenou stranou pro zavěšení protáhneme vykuchanou břišní dutinou ven ústy ryby a obě očka s hroty obtočíme kolem páteře. Háček je dlouhý 215 mm a může se mýt v myčce. Balení obsahuje 5 kusů
Sada 5 háčků se třemi hroty. Oceníte ji při uzení většiny ryb, které udíme jak v celku, tak i větší části pevnějších ryb. Díky spodním hrotům do V se ryba lépe a rychleji vyudí. Hodí se dobře i pro uzení masa a drůbeže (např. celých kuřat a kachen). Háček zaoblenou stranou provlékneme vykuchanou břišní dutinou přes ústa ryby ven a horní hrot zapíchneme k páteři. Spodní dvojitá část rozevře...
Nový design pro ještě větší stabilitu. Celonerezový podstavec pod udírnu - "OSMDESÁTKA a STOPĚTADVACÍTKA" (Jak elektrická, tak na dřevo) je ideální doplněk pro správnou výšku i vzhled udírny. Nohy podstavce jsou z nerezového jeklového profilu a ukončené plastovými zarážkami s možností upravení výšky. Police z nerezového plechu a vše drží při sobě pomocí spojovacího materiálu rovněž z nerezu....
Nový design pro ještě větší stabilitu. Celonerezový podstavec pod udírnu KAISEROVA 200' a 250' je ideální doplněk pro správnou výšku i vzhled udírny. Nohy podstavce jsou vyrobeny z nerezového jeklového profilu ukončené plastovými zarážkami s možností nastavení výšky, police z nerezového plechu a vše drží při sobě pomocí nerezového spojovacího materiálu. Zarážky v horní části vystředí...
Rybářská 30' Lehká a snadno přenosná udírna ideální pro rybáře k vodě, kempaře a nebo i domů na balkon (pokud okolí nevadí trochu voňavého kouře). Po vytažení je vysoká 90 cm a tak je vhodná i pro uzení dlouhých ryb. Kapacita Do naší rybářský třicítky se pohodlně vleze přibližně 4 kg masa a nebo 4 střední ryby. Nalifrovat ji můžete také klobáskama nebo párkama jen tak k douzení....
Kapacita udírny Do Kaiserovo prosklený 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova 100' patří k oblíbeným nerezovým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky prosklení můžete sledovat, jak se proviant...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů -10% (sleva se odečte v košíku) Kouř je to, co dělá uzení tolik specifické, aromatické a oblíbené. Ať jsou to polena, drť a nebo piliny, vždy se musí jednat o kvalitní tvrdý dřevo zbavené kůry a nesmí obsahovat žádný známky hnilob, plísní, ani oleje a dalších příměsí, co jsou jednak pro zdraví škodlivý a i nepříznivě ovlivňují výslednou chuť. Naše bukové piliny...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů -10% (sleva se odečte v košíku) Kouř je to, co dělá uzení tolik specifické, aromatické a oblíbené. Ať jsou to polena, drť a nebo piliny, vždy se musí jednat o kvalitní tvrdý dřevo zbavené kůry a nesmí obsahovat žádný známky hnilob, plísní, ani oleje a dalších příměsí, co jsou jednak pro zdraví škodlivý a i nepříznivě ovlivňují výslednou chuť. Naše bukové piliny...
Používá se jako nástavec k izolovaným udírnám ('80', '125', '200' a '250' ve všech variantách) v případě, že není udírna připojená na kouřovod. Zlepšuje tah vzduchu a při dešti brání zatékání vody do udírny. MATERIÁL: Nerez ROZMĚRY: Ø 103 mm, výška 250 mm, po nasazení na nástavec 350 mm
Kapacita udírny Do Kaiserovo nerezový 50' nafutrujete 25 klobás, 12 pstruhů, nebo 10 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova 50' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Ne náhodou tuhle udírnu vyrábím už 30 let. Díky prosklení můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou...
Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova elektrická 80' patří k oblíbeným izolovaným udírnám. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme v roce 2022 vylepšili několik detailů pro komfortnější...
Kapacita udírny Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova elektrická 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí izolovaná udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili i několik detailů pro komfortnější...
Kapacita udírny Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Svým objemem je to ideální udírna s poměrem cena/výkon. Díky proskleným dveřím můžete sledovat, jak se proviant...
Spolehlivý generátor kouře se hodí pro všechny modely udíren v naší nabídce (mimo rybářské '30'), který nepotřebuje přístup k elektřině. • Na jedno naplnění vydrží 6-10 hodin • Pro uzení studeným kouřem (do 30 ºC) • Výborné na uzení lososa, sýrů, ořechů, vajec, soli atd. • Doporučuji pro předuzení steaků před grilováním Uzení sýrů - vybírejte tučnější...
Chcete darovat udírnu, ale nejste si jistí, jaká bude ta sichr? Nebo už dotyčný udírnu od nás má, ale nevíte, jakej vercajk do ní používá? Pak je ideální šáhnout po dárkovým poukazu. Tady v hodnotě 1 000 Kč. Na výběr máme i jiný částky, račte mrknout zde. Poukaz poslouží k nákupu v našem obchodě a lze s ním plně nebo částečně uhradit libovolné zboží z naší nabídky. Obdarovaný...
Chcete darovat udírnu, ale nejste si jistí, jaká bude ta sichr? Nebo už dotyčný udírnu od nás má, ale nevíte, jakej vercajk do ní používá? Pak ideální šáhnout po dárkovým poukazu. Tady v hodnotě 3 000 Kč. Na výběr máme i jiný částky, račte mrknout zde. Poukaz poslouží k nákupu v našem obchodě a lze s ním plně nebo částečně uhradit libovolné zboží z naší nabídky. Obdarovaný...
Chcete darovat udírnu, ale nejste si jistí, jaká bude ta sichr? Nebo už dotyčný udírnu od nás má, ale nevíte, jakej vercajk do ní používá? Pak je ideální šáhnout po dárkovým poukazu. Tady v hodnotě 5 000 Kč. Na výběr máme i jiný částky, račte mrknout zde. Poukaz poslouží k nákupu v našem obchodě a lze s ním plně nebo částečně uhradit libovolné zboží z naší nabídky. Obdarovaný...
Rovný chromovaný rošt do IZOLOVANÉ UDÍRNY 200' a 250' k uzení celých ryb, filetů a masa. Rozměry (D × Š): 530 × 335 Materiál: Chrom Max. nosnost v celé ploše: 4 kg Max. nosnost 1 háčku při zavěšení na rošt: 1 kg
Uzení na Olši Olše patří k tradičním dřevům na uzení. Po dlouhé generace se olší výhradně udily ryby, ale postupem času se začala používat i hodně na drůběží maso. Kvalita štěpky Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr. Moje štěpka VŠECHNY...
Uzení na Olši Olše patří k tradičním dřevům na uzení. Po dlouhé generace se olší výhradně udily ryby, ale postupem času se začala používat i hodně na drůběží maso. Kvalita štěpky Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr. Moje štěpka VŠECHNY...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Dub má středně silné ořechové aroma a vytváří silný kouř. Je to tradiční a univerzální dřevo pro uzení, které se výborně hodí pro míchání s ovocným dřevem. Občas slýcháváme nevhodnost dubu pro uzení. Tuto špatnou pověst získal nejspíš u použití nedostatečně proschlýho dřeva. Takové u nás nenajdete. Garantujeme suché 100% dřevo bez kůry...
Uzení na třešni Třešeň má nasládlé ovocné aroma a hodí se pro uzení vepřového, drůbeže, ale i zvěřiny, která není na uzení zas tak úplně jednoduchá, avšak výsledek stojí za to. Kvalita štěpky Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr. Nakupujte...
Uzení na třešni Třešeň má nasládlé ovocné aroma a hodí se pro uzení vepřového, drůbeže, ale i zvěřiny, která není na uzení zas tak úplně jednoduchá, avšak výsledek stojí za to. Kvalita štěpky Vyrábím a prodávám pouze výběrovou štěpku z kvalitního dřeva pro uzení. Vysušenou na Max. 8-12% vlhkosti s certifikací pro potravinářský a masný průmysl. Kvalita na sichr. Nakupujte...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Jemně nasládlé ovocné aroma vhodné pro všechny druhy červeného a bílého masa. Výborně se hodí zejména na uzení vepřového a drůbeže, které udící kouř barví do krásné zlatohnědé barvy. Vhodná je i kombinace s bukovým nebo dubovým dřevem. Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež, ryby Síla aroma: jemné (2/5) Výhřevnost:...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Jemně nasládlé ovocné aroma vhodné pro všechny druhy červeného a bílého masa. Výborně se hodí zejména na uzení vepřového a drůbeže, které udící kouř barví do krásné zlatohnědé barvy. Vhodná je i kombinace s bukovým nebo dubovým dřevem. Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež, ryby Síla aroma: jemné (2/5) Výhřevnost:...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Jemně nasládlé ovocné aroma vhodné pro všechny druhy červeného a bílého masa. Výborně se hodí především na uzení vepřového a drůbeže, které udící kouř barví do krásné zlatohnědé barvy. Vhodná je i kombinace s bukovým nebo dubovým dřevem. Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež, ryby Síla aroma: jemné (2/5) Výhřevnost:...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Jemně nasládlé ovocné aroma vhodné pro všechny druhy červeného a bílého masa. Výborně se hodí především na uzení vepřového a drůbeže, které udící kouř barví do krásné zlatohnědé barvy. Vhodná je i kombinace s bukovým nebo dubovým dřevem. Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež, ryby Síla aroma: jemné (2/5) Výhřevnost:...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Tradiční dřevo na uzení a zejména v jeho závěru "na barvu". Přirozeně nasládlé a ovocné aroma výborné pro vepřové, drůbež a také hovězí. Maso barví do krásné tmavé zlatohnědé barvy Doporučuju zařazovat na závěr uzení a nebo kombinovat s bukovým dřevem. Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež Síla aroma: střední...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Tradiční dřevo na uzení a zejména v jeho závěru "na barvu". Přirozeně nasládlé a ovocné aroma výborné pro vepřové, drůbež a také hovězí. Maso barví do krásné zlatohnědé barvy. Doporučuju zařazovat na závěr uzení a nebo kombinovat např. s bukovým dřevem. Ideální pro uzení: vepřové, hovězí, drůbež Síla aroma: střední...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Nasládlé vyvážené aroma hodící se především na uzení drůbeže a sýru. Pokud jsem zastánci spíše jemného kouřového aroma, pak javor určitě vyzkoušejte i na vepřový. Javor se velmi dobře kombinuje s jabloňovým dřevem a pro silnější aroma je pak vhodná kombinace s dubem. Ideální pro uzení: vepřové, drůbež, sýry Síla...
MNOŽSTEVNÍ SLEVA: od 5 kusů SLEVA 10 % Nasládlé vyvážené aroma hodící se především na uzení drůbeže a sýru. Pokud jsem zastánci spíše jemného kouřového aroma, pak javor určitě vyzkoušejte i na vepřový. Javor se velmi dobře kombinuje s jabloňovým dřevem a pro silnější aroma je pak vhodná kombinace s dubem. Ideální pro uzení: vepřové, ryby, drůbež, sýry Síla...
Co si budem, nad domácí klobásky není. Víte co v nich je, žádný uzení na pár minut nebo rovnou tekutej kouř, jak je běžný v marketech a hlavně: ta chuť! Abyste nemuseli moc laborovat a povedlo se to nejlíp hned napoprvé, tak jsme to promysleli za vás. Kdo ještě klobásky nedělal, žádnej strach a směle do toho, s naším receptem to není žádná věda. Níž najdete postup a ingredience na pořádný...
Co si budem, nad domácí klobásky není. Víte co v nich je, žádný uzení na pár minut nebo rovnou tekutej kouř, jak je běžný v marketech a hlavně: ta chuť! Abyste nemuseli moc laborovat a povedlo se to nejlíp hned napoprvé, tak jsme to promysleli za vás. Kdo ještě klobásky nedělal, žádnej strach a směle do toho, s naším receptem to není žádná věda. Níž najdete postup a ingredience na pořádný...
Udělat doma pořádný poctivý klobásy není tak náročný, jak vám v začátku může připadat. Nemusíme zmiňovat, že oproti kupovanejm přesně víte, co v nich je, jsou vyuzený poctivě celou dobu a nejen pár minut a nebo hůř pomatlaný tekutým kouřem, jak se to dnes bohužel běžně dělá ve velkovýrobě. Abyste nemuseli moc laborovat a povedlo se to nejlíp hned napoprvé, tak jsme to promysleli za...
Udělat doma pořádný poctivý klobásy není tak náročný, jak vám v začátku může připadat. Nemusíme zmiňovat, že oproti kupovanejm přesně víte, co v nich je, jsou vyuzený poctivě celou dobu a nejen pár minut a nebo hůř pomatlaný tekutým kouřem, jak se to dnes bohužel běžně dělá ve velkovýrobě. Abyste nemuseli moc laborovat a povedlo se to nejlíp hned napoprvé, tak jsme to promysleli za...
Co si budem, nad domácí klobásky není. Víte, co v nich je, žádný uzení na pár minut nebo rovnou tekutej kouř, jak je běžný v marketech a hlavně: ta chuť! Abyste nemuseli moc laborovat a povedlo se to nejlíp hned napoprvé, tak jsme to promysleli za vás. Níž najdete postup a ingredience na pořádný domácí klobásky. Aby šmakovaly ještě víc, udělali jsme 4 poctivý receptůry koření. Ta BARTOŠOVIC...
Co si budem, nad domácí klobásky není. Víte, co v nich je, žádný uzení na pár minut nebo rovnou tekutej kouř, jak je běžný v marketech a hlavně: ta chuť! Abyste nemuseli moc laborovat a povedlo se to nejlíp hned napoprvé, tak jsme to promysleli za vás. Níž najdete postup a ingredience na pořádný domácí klobásky. Aby šmakovaly ještě víc, udělali jsme 4 poctivý receptůry koření. Ta BARTOŠOVIC...
Gerhardova receptura vychází z tradičního koření pro uzení jako je bobkový list, jalovec a černý pepř. Směs jsme doplnili ještě o citrusovou kůru a muškátový květ, které společně uvolňují nádherný aroma. Směs se výborně hodí pro sladkovodní i mořský ryby, drůbež a vepřový. Zkuste do láku naložit pstruhy a pozorujte, co to při uzení dělá s okolím! Celý recept na uzený pstruhy...
Gerhardova receptura vychází z tradičního koření pro uzení jako je bobkový list, jalovec a černý pepř. Směs jsme doplnili ještě o citrusovou kůru a muškátový květ, které společně uvolňují nádherný aroma. Směs se výborně hodí pro sladkovodní i mořský ryby, drůbež a vepřový. Zkuste do láku naložit pstruhy a pozorujte, co to při uzení dělá s okolím! Celý recept na uzený pstruhy...
Norimberk je chuťově zajímavá a na pohled velmi pestrá směs koření na uzené maso. Základ tvoří sušená cibule s kousky papriky, koriandr, černucha a celé to doplňuje rozmarýn s tymiánem. Na mase vypadá směs výborně a koření krásně doplňuje chuť uzeného masa. Hodí se především na vepřové a hovězí nebo také zvěřinu. Použití: Dobře naložené a prosolené maso připravené na uzení...
Norimberk je chuťově zajímavá a na pohled velmi pestrá směs koření na uzené maso. Základ tvoří sušená cibule s kousky papriky, koriandr, černucha a celé to doplňuje rozmarýn s tymiánem. Na mase vypadá směs výborně a koření krásně doplňuje chuť uzeného masa. Hodí se především na vepřové a hovězí nebo také zvěřinu. Použití: Dobře naložené a prosolené maso připravené na uzení...
Budapešt je krásně rudá pikantní směs prémiového koření bez soli a "éček". Základ tvoří pečlivě složená kombinace sladké a pálivé maďarské papriky špičkové barvy a kvality. Kořenicí směs doplňuje koriandr a černý pepř. Na mase vypadá směs výborně a koření krásně doplňuje chuť uzeného masa. Hodí se především na vepřové a hovězí nebo také zvěřinu. Ale vyzkoušet můžete určitě i drůbež. Použití: Dobře...
Budapešt je krásně rudá pikantní směs prémiového koření bez soli a "éček". Základ tvoří pečlivě složená kombinace sladké a pálivé maďarské papriky špičkové barvy a kvality. Kořenicí směs doplňuje koriandr a černý pepř. Na mase vypadá směs výborně a koření krásně doplňuje chuť uzeného masa. Hodí se především na vepřové a hovězí nebo také zvěřinu. Ale vyzkoušet můžete určitě i drůbež. Použití: Dobře...
Salzburg je chuťově velmi originální směs koření na uzení. Základ tvoří černý pepř, tymián a koriandr. Zajímavou chuť doplňuje česnek a kousky sušené papriky. Koření udělá z uzeného masa nový zážitek. Tato směs se skvělé hodí také pro sušená masa Vhodné pro všechna červená masa Použití: Dobře naložené a prosolené maso připravené na uzení posypte směsí a můžete vkládat přímo...
Salzburg je chuťově velmi originální směs koření na uzení. Základ tvoří černý pepř, tymián a koriandr. Zajímavou chuť doplňuje česnek a kousky sušené papriky. Koření udělá z uzeného masa nový zážitek. Tato směs se skvělé hodí také pro sušená masa Vhodné pro všechna červená masa Použití: Dobře naložené a prosolené maso připravené na uzení posypte směsí a můžete vkládat přímo...
Valencia je výraznější směs, kde základ tvoří černý pepř, bazalka, tymián. Jemně to celé dotváří česnek se sušenou paprikou. Velmi příjemné koření, které výborně doplňuje uzené maso. Hodí se na červená masa a také drůbež. Použití: Dobře naložené a prosolené maso připravené na uzení posypejte směsí a můžete vkládat přímo do udírny. Maso před posypáním můžete i lehce potřít kvalitním...
Valencia je výraznější směs, kde základ tvoří černý pepř, bazalka, tymián. Jemně to celé dotváří česnek se sušenou paprikou. Velmi příjemné koření, které výborně doplňuje uzené maso. Hodí se na červená masa a také drůbež. Použití: Dobře naložené a prosolené maso připravené na uzení posypejte směsí a můžete vkládat přímo do udírny. Maso před posypáním můžete i lehce potřít kvalitním...