Vyhledávali jste výrobce extrudo a zde jsou výsledky vyhledávání. Od značky extrudo máme 13 výrobků v databázi a prohlédnout si je můžete níže. Podívejte se na všechny produkty od extrudo.
Počet výsledků od značky extrudo: 13
Knuspi Crispbread jsou vícezrnné plátky, které mají vysoký obsah vlákniny. Neobsahují žádná barviva, konzervanty, ani aromata a jsou vhodné pro bezlepkovou dietu. Chlebová chuť s příchutí zeleniny. Jemně křupavé plátky nahradí chléb při zdravé snídani, svačině či večeři. Balení obsahuje 150 g (20 plátků).
Crispins Křehký plátek BIO kaštanový Bio je díky nízkému obsahu tuku skvělá volba k snídani nebo ke svačině. Vychutnat si jej můžete například s medovou pomazánkou. Neobsahují lepek, mají vysoký podíl vlákniny a nízký obsah tuku. Velikost balení je 100 g.
Cizrnové lívanečky jsou sypkou směsí, která je určena pro přípravu hotového pokrmu. Jsou vhodné pro bezlepkovou dietu. Z jednoho balení připravíte 4 porce. balení obsahuje 250 g.
Crispins BIO proteinový křehký plátek je chléb s vysokým podílem bílkovin, s nízkým obsahem soli, bez přidaného cukru a je bez lepku. Křehké plátky Crispins BIO se skvěle hodí ke snídani, nebo jako lehká svačinka, ideálně k vaší oblíbené pomazánce. Balení obsahuje 100 g.
Crispins BIO dýňový plátek s koriandrem je, díky nízkému obsahu tuku, skvělá volba k snídani, nebo ke svačině. BIO kvalita, bez lepku, vysoký obsah bílkovin, nízký obsah tuku, vysoký podíl vlákniny. Balení obsahuje 100 g.
Křupavá tyčka pizza Crispins s lahodnou příchutí pizzy je bez lepku, s vysokým obsahem vlákniny a bílkovin. Vhodná pochoutka do auta, na cesty. Výborná na oslavy k pivu i vínu, jen tak, nebo k pomazánkám. Balení obsahuje 60 g.
Jáhlová mouka je přirozeně bezlepková. Je vhodná pro sladké i slané pečení, k zahušťování polévek nebo omáček. Výborná pro pečení pečiva, nebo buchet.Jáhlová mouka je bohatým zdrojem hořčíku, fosforu, draslíku, železa, mědi, zinku. Z vitamínu převažují vitamíny skupiny B. Obsahuje...
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyní na sladké i slané pokrmy. Je vhodná k pečení, vaření, zahušťování, obalování. Díky vysokému obsahu zdraví prospěšných látek je vhodné ji zařadit do jídelníčku pravidelně.Používá...
Crispins BIO pohankový plátek s quinoou je, díky vysokému obsahu vlákniny a nízkému obsahu tuku, skvělá volba svačinky na cesty a do auta. Vychutnat si jej můžete například s cizrnovou pomazánkou z tuňáka. Bez lepku, bez přidaného cukru a obsahuje vysoký podíl vlákniny. Balení obsahuje 100 g.
Panko je obalovací směs podobná strouhance, která vytváří výtečnou křupavou krustu a suroviny si v ní udrží šťávu a přirozenou chuť. Do panka můžeme obalit maso, ryby, mořské plody, houby i zeleninu. Naše Panko strouhanka japonského stylu je bezlepková. Zařazení: Mlýnský obilný výrobek. Zemědělská produkce: Evropská unie. Složení: Kukuřice 61 %, rýžová mouka, cizrna, třtinový...
Amarantové tyčinky jsou vhodné na svačinu, ale hodí se je mít po ruce když Vás honí chuť na něco malého pikantního a slaného. Můžete je křoupat jen tak, ale jejich tvar je přímo předurčuje k namáčení do dobrého zeleninového dipu. Nakrájejte si k nim čerstvou zeleninu, přidejte domácí pomazánku nebo dip a zdravá svačina je na světě. Skvěle se hodí i na večerní mlsání k filmu nebo jako pohoštění pro nečekanou...
Amarant se řadí k pseudoobilovinám, což znamená, že mezi obilní trávy nepatří, ale v kuchyni se využívá úplně stejně. Zrno a z něj mletá mouka se využívají především v potravinářství, stejně jako listy. Někdy se ale používá i jako krmivo v zemědělství. Z mouky se připravuje hlavně pečivo a těstoviny pro celiaky. Amarantová mouka chuťově obohacuje nejen pečivo, ale například i kakao. Rostlina, ze které...
Extrudo Bečice s. r. o. se zaměřuje především na produkty bez laktózu, lepku, na bioptraviny a na kosher produkty. Společnost funguje již od roku 1991. Je také držitelem certifikátu kvality BRC. Firma se též angažuje v boji proti dětské obezitě a ve snaze zavést do škol zdravou výživu a bioprodukty. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení....