• Pravidelně aktualizujeme ceny zboží!

Dárky

Tipy na vánoční dárky – 15 dárku pro každého

Tipy na vánoční dárky – 15 dárku pro každého

Lámete si hlavu nad tím, jaké dárky nadělit svým blízkým pod stromeček? Pak se podívejte na 15 dárků pro muže, ženy ale i pro ty nejmenší! Zjistěte, jaké dárky a hračky jsou hitem letošních Vánoc!

Vánoční dárky pro nejmenší

Začneme vánočními dárky, které jsou určené pro ty nejmenší – děti. V tomto ohledu jsou na prvních místech nejrůznější interaktivní hračky, často ale také Lego nebo v poslední době čím dál více oblíbenější Pokémoni. Vybírání dárků pro nejmenší je radost sama o sobě :)

Albi tužka – kouzelné četní

Knihy v sobě ukrývají zábavu i ponaučení. Klasické papírové knížky dnes děti v oblibě tolik nemají. Jak je tedy ke čtení přilákat? No přece s pomocí Albi tužky! Jedná se o speciální interaktivní hračku, která z obyčejné knihy udělá interaktivní zážitek i pro nejmenší zvědavce. K dispozici pak je celá řada různých knížek, které mohou děti objevovat a něčemu novému se snadno přiučit.

Lego

Na různobarevných kostičkách z Dánska vyrostly celé generace dětí. I nyní je Lego velmi oblíbené a Ježíšek jej naděluje milionům dětí z celého světa. Pro kluky je vhodné Lego Technic, které se dokáže hýbat, svítit apod. Klukům tak pod stromečkem udělá radost Porsche 911 RSR.

Pro malé čarodějky a čaroděje je zase určená speciální edice Lego Harry Potter. Nejmenším je určené Lego Duplo. Tyto kostičky jsou vhodné pro děti od dvou let a pomáhají jim rozvíjet motoriku, představivost a tvořivost.

PlayStation 5 či Xbox

Herní konzole jsou mezi malými i velkými dětmi velmi oblíbené. Není proto divu, že na dopisech Ježíškovi se PlayStation 5 nebo Xbox objevuje velmi často. Pokud už vaše ratolest konzoli vlastní, může pod stromečkem objevit různé příslušenství či hry.

Minecraft dárky

Minecraft se těší obrovské popularitě jak mezi malými, tak mezi velkými dětmi. Vedle samotné hry existuje také velká spousta dárků, které minecrafťákům udělají radost. Podívat se můžete na Lego Minecraft, hrací karty nebo například tričko. Jestliže vaše ratolest tento nekonečně tvořivý svět miluje, rozhodně by některý z Minecraft dárků neměl pod stromečkem chybět.

Dárky pro malé trenéry Pokemonů

Pokémon GO, hra pro mobilní telefony, která pobláznila miliony dětí na světě. Pokémoni se vracejí. Svému malému trenérovi uděláte radost pořádnou Pokémon výbavou. Pod stromeček tak může Ježíšek přinést například PokeBall, speciální sběratelské kartičky nebo mikinu.

Zpívající kaktus

Už jste postřehli ten trend letošních Vánoc? Zpívající kaktus! Že nevíte co to je? Je to skvělá interaktivní hračka, která nejen že zpívá, ale opakuje vše, co jí řeknete a do toho stylově bliká a hýbe se. Děti zpívající kaktus milují!

Vánoční dárky pro muže

Vybrat vhodné vánoční dárky pro muže je někdy až nadlidský úkol. Máme pro vás ale hned několik tipů, kterými můžete tatínkovi, dědovi, příteli a dalším mužům z rodiny udělat radost! Co se tak může letos objevit pod vánočním stromečkem?

Chytré hodinky

Muži jsou od přírody hračičkové, žádná nová technologie jim není cizí. I proto se jako skvělá volba pod stromeček jeví chytré hodinky. Na trhu je celá plejáda hodinek (třeba chytré hodinky od Googlu, které vám dokáží změřit tep, počítat ušlé kroky nebo trackovat sportovní aktivitu. S chytrými hodinkami neuděláte krok vedle.

Pánská voňavka

Univerzálním dárkem po každého muže je tzv. kolínská nebo toaletní voda. Velmi oblíbená je Hugo Boss voňavka. Sáhnout ale můžete také po dražších parfémech, které vydrží vonět celý večer. Výběr je široký a podobným dárkem muže jistě potěšíte.

Holicí strojek

Holicí strojek je další věc, kterou ocení každý muž. Po strojku sáhne čas od času každý, ať už se holí do hladka nebo si pěstuje plnovous. Nejkvalitnější značkou v tomto ohledu je holicí strojek od Philipsu, případně od známé značky Braun.

Sada péče o vousy

Vousy jsou u mužů v posledních letech stále oblíbenější. Na trh proto dorazily různé kosmetické sady pro péči o vousy. Taková sada udělá radost jak mladým, tak starším pánům, kteří se o své vousy starají s náležitou hrdostí. K sadě můžete přibalit také zastřihovač vousů.

CBD produkty

V posledních měsících můžeme na každém rohu slyšet o produktech CBD. Jedná se o kanabidiol, který má blahodárné účinky na vaše zdraví i organizmus. Zároveň se nejedná o návykovou látku. Obdarujte tak své blízké netradičním „dárkem z lékárny“.

3d tiskárny

3D tiskárny jsou ideálním dárkem pro muže, kteří se rádi zapojují do výroby vlastních projektů. S touto technologií mohou vytvářet a tisknout své vlastní 3D objekty a objevovat nové možnosti výroby. Tiskárna je navíc relativně cenově dostupná. Muži tak mohou využít technologii k výrobě vlastních projektů a vytváření unikátních věcí. 3D tiskárny jsou tedy vynikajícím dárkem pro muže, kteří hledají nové nápady a nové způsoby, jak vyjádřit svou kreativitu.

Vánoční dárky pro ženy

Nevíte, jaký vánoční dárek vybrat pro svou přítelkyni, maminku, babičku nebo sestru? Podívejte se na pět dárků, kterými zaručeně uděláte radost pod vánočním stromečkem každé ženě!

Šperky

Většina žen miluje šperky. Pokud nevíte, co dát ženě pod stromeček, můžete sáhnout například po nádherných náušnicích, včetně diamantových náušnic. Vybrat si můžete z opravdu široké nabídky, která zahrnuje náušnice ze zlata i stříbra. Záleží jen na vás, kterým dáte přednost.

Knihy

Ženy mají čtení v oblibě. Můžete tak vybrat předplatné zajímavého časopisu, knihu od oblíbeného autora nebo elektronickou čtečku knih. Do ní se vejde nespočet zajímavých titulů, které si pak může žena vzít všude s sebou. Nejoblíbenější čtečkou pak bývá Kindle od Amazonu.

Instax

Instantní fotoaparát, zkráceně Instax se postupně dostává do módy. Tyto fotoaparáty bývají poměrně kompaktní, takže se v pohodě vlezou i do kabelky. Vhodné je také k Instaxu přikoupit náhradní filmy, na kterých se snímek z fotoaparátu objeví.

Bomba do koupele

Bomby do koupele jsou absolutním hitem. Po hození do horké vany začnou šumět, zároveň také nádherně vonět. Dopřejte tak své partnerce dokonalé domácí wellness. Věřte, že bombou do koupele uděláte velkou radost. Doporučujeme proto koupit více než jednu. Budou se hodit, uvidíte.

Svíčky

Svíčky dotvářejí romantickou atmosféru, stejně tak dokáží udělat teplo domova. Darujte proto pod vánoční stromeček právě svíčku. Svíčky se vyrábí v různých velikostech a zpravidla mají hned několik vůní. Pěkné svíčky ve skle navíc vypadají velmi elegantně.

Dárků bychom mohli vybrat daleko více, to byste ale rady a tipy četli do půlnoci. Pokud jste si nevybrali, můžete se pak podívat na nabídku kvalitního vína, dobré whisky nebo si jednoduše pořídit romantickou dovolenou pro dva!

Dárky pro domácí mazlíčky

Nevíte jaký dárek pro Vašeho domácího mazlíčka? Přinášíme Vám pár tipů!

Hračky pro psy

Hračky pro psy jsou skvělým způsobem, jak se o vašeho čtyřnohého přítele postarat. Nejenže jsou hračky příjemným způsobem, jak se příteli odměnit, ale také mu mohou poskytnout vyžití a zábavu.

Hračky pro psy jsou navrženy tak, aby uspokojily jejich potřebu žvýkání, honění, štěkání a skákání. Některé hračky pro psy jsou navíc vybaveny interaktivními prvky, jako je například hra na schovávanou.

Hračky pro kočky

Hračky pro kočky jsou důležité pro jejich zdravý a šťastný život. Umožňují kočkám vybíjet energii a zároveň se pobavit. Existuje široká škála hraček, které jsou vhodné pro kočky všech věkových kategorií. Mezi ty nejpopulárnější patří myšky, které se mohou skrývat, házet nebo honit, míčky, které se mohou šplhat po stole nebo skříňce, nebo můstky, které jsou skvělé pro kočky, které se rády šplhají.

Dárky s vlastním potiskem

Dárky s vlastním potiskem jsou skvělou volbou pro lidi, kteří hledají něco výjimečného, věc, která obdrženému dodá ještě víc osobnosti. Fantastickou věcí na dárkových předmětech s motivem či potiskem je, že jedním kliknutím můžete doslova vytvořit unikátní dárek. Můžete být kreativní a potisknout téměř cokoli, skleněné předměty, ubrusy, hrnky, oblečení, označit dárek nějakým humorným obrázkem, nabídnut vlastní fotografii, nebo vybrat z mnoha lovekých vzorů. Toto je skvělá možnost, jak udělat dárek více osobním, nejedná-li se o například hodnotné šperky. Je to skvělý způsob, jak udělat někomu radost a udělat zvláštní dárek, který se může pochlubit ostatním. Jedinou věcí, kterou musíte udělat, je najít potisknutelnou věc zároveň s kvalitním potiskem.

Elektrická autíčka

Elektrická autíčka jsou úžasným dárkem pro děti na Vánoce. Nabízí naprostou svobodu pohybu a snadno se o ně starají. Navíc jsou ve všech velikostech a stylích, takže každé dítě bude spokojené. Autíčka jsou také bezpečná a vybavená funkcemi, které hrají hudbu a mají světelné efekty. To děti vážně ocení a bude si je moc užívat. Navíc se elektrická autíčka stanou společnou rodinnou zábavou, když se všichni budou soutěžit kdo dokáže udělat nejlepší trik. Takže pokud hledáte něco speciálního, co potěší každé dítě, určitě zvažte nákup elektrického autíčka.

Notebook

Darování notebooku na Vánoce může být skvělým dárkem pro každého, kdo chce být produktivní a využívat nové technologie. Notebook může poskytovat uživateli rychlý přístup k internetu, stejně jako k řadě užitečných programů. Jeho portabilita a mobility také znamenají, že mnoho úkolů, jako je práce, studium a hraní her, může být uděláno kdekoli a kdykoli. Notebook může být skvělým způsobem, jak povzbudit produktivitu a zajistit, aby byl Vánoční překvapení pro každého, koho obdarováváte, skutečnou radost.

Vladimír Pilný

2 příspěvky Od 2022

Ahoj, jsem zkušený bloger s přesahem do tvorby webů. Rád Vám poradím s výběrem produktů z našeho webu. Pokud něco potřebujete, tak mě prosím kontaktujte.

Přidejte komentář

Komentáře