Vyhledávali jste výrobce dortis a zde jsou výsledky vyhledávání. Od značky dortis máme 1243 výrobků v databázi a prohlédnout si je můžete níže. Podívejte se na všechny produkty od dortis.
Počet výsledků od značky dortis: 1243
Mléčné kakaové šupinky se hodí na zdobení krémových zákusků, zmrzlin a polev. Stačí je nasypat a máte hotovo.
Chuťově i konzistencí vynikající marcipán, vhodný na potahování korpusu i modelování mnoha druhů jedlých dekorací.
Dortová svíčka tenká o délce 7cm po 15 kusech v balení společně se zápichy.
Krabička na devět makronek o rozměrech 19 x 12,8 x 4,2 cm s víčkem.
Vanilmix 0,5 kg je směs na přípravu pudinkového krému za studena.
Jedlý fix plněný potravinářskou barvou, černý 1,3g.
Barvy určené především pro povrchové barvení, dortů potahovaných i krémových .
Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.
Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.
Lesklá poleva pro použití za tepla i za studena.
Obrázek se svolením Serge Bertasius Photography / FreeDigitalPhotos .
Obrázek se svolením KEKO64 / FreeDigitalPhotos .
Ochucovací pasta do těst a krémů s příchutí meruněk.
Obrázek se svolením Master isolated images / FreeDigitalPhotos.
Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos.
Obrázek se svolením Danilin / FreeDigitalPhotos.
Obrázek se svolením Pixomar / FreeDigitalPhotos .
Obrázek se svolením Grant Cochrane / FreeDigitalPhotos .
Obrázek se svolením Pixomar / FreeDigitalPhotos .
Obrázek se svolením rakratchada torsap / FreeDigitalPhotos .
Bezvodý separační sprej Slouží k vymazaní pekařských forem a plechů pro všechny typy pečiva.
Složení: sacharóza, pšeničná mouka, kukuřičný škrob, rýžový škrob, arabská guma, maltodextrin, potahovací látka E903, barvivo E120.
Kypřící prašek do pečiva 1 kg Kypřící prášek k přípravě nadýchaného těsta.
Krokantní cereální kuličky máčené v kvalitní mléčné, hořké a bílé čokoládě.
Lahodné čokoládové hobliny jahodové, které jsou zároveň i dekorací na náš moučník.
Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček.
Připravek na výrobu cukrářského krému za studena Perfecta je přípravek v prášku pro výrobu cukrářského krému za studena.
Složení: hořká čokoláda (44 %) (sacharóza, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor slunečnicový lecitin E322, aroma), sacharóza, rýžový škrob, arabská guma, maltodextrin, potahová glazura E903, barviva E120, E133, E160a(iii), E160a, vanilín Nutriční hod.
S pomocí kompletní směsi Macaronmix vyrobíte makronky přesně takové, jaké mají být - hladké na povrchu, bez prasklinek, křupavé navenek a přitom měkké uvnitř, nadýchané, s příjemnou mandlovou chutí.
Instantní mléčný krém vhodný pro plnění cukrářských výrobků, pro přípravu zmrzlinových směsí či mléčných koktejlových nápojů.
Složení: sacharóza, pšeničná mouka, kukuřičný škrob, rýžový škrob, arabská guma, maltodextrin, potahovací látka E903, barvivo E160a(iii).
Želatina jedlá - vhodná na výrobu želatinových květin Vysoce kvalitní želatina vhodná i na výrobu želatinových květin, motýlů a dalších ozdob.
Složení: sacharóza, pšeničná mouka, kukuřičný škrob, rýžový škrob, arabská guma, maltodextrin, potahovací glazura karnaubský vosk E903, barviva E120, E133, E160a(iii).
Složení: hořká čokoláda (sacharóza 44%, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor slunečnicový lecitin E322, aroma), sacharóza, maltodextrin, rýžový škrob, stabilizátor arabská guma, leštící látka karnaubský vosk E903, barviva E171 Nutriční hodnoty v.
Složení: hořká čokoláda (44 %) (sacharóza, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor slunečnicový lecitin E322, aroma), sacharóza, rýžový škrob, arabská guma, maltodextrin, potahová glazura E903, barviva E120, vanilin Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 17.
Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme.
Lahodné čokoládové hobliny, které jsou zároveň i dekorací na náš moučník.
Pravý holandský marcipán, který obsahuje 25% mandlí, vynikající kvality určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků.