Vyhledávali jste výrobce arista books a zde jsou výsledky vyhledávání. Od značky arista books máme 12 výrobků v databázi a prohlédnout si je můžete níže. Podívejte se na všechny produkty od arista books.
Počet výsledků od značky arista books: 12
Kniha Hej, Vánoce, koleda: Vánoce,Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé ... – toto slovo rozsvítí dětské duše a naplní je toužebným očekáváním radostí, jež jsou s tímto nejoblíbenějším svátkem roku spojovány. Duše dospělých se plní spíše starostmi, ale nakonec zvítězí obvykle radost a ta dětská je nádherně nakažlivá. K radosti patří i zpěv. Když se člověk raduje, rád si notuje a zpívá. O Vánocích...
V jedné populární písničce se zpívá „Máme rádi zvířata, protože jsou chlupatá …“ Láska ke zvířatům provází lidi už odnepaměti a promítá se nejen do písniček. Chovají je pro užitek i pro radost a soužití se čtvernožci, beznožci, opeřenci či ploutevnatci se pro mnohé lidi stalo nejen zpestřením života, ale často i jeho smyslem. Nataša Velenská je zvířaty přímo posedlá již od dětství. A bezmála...
Sotva se najde člověk, který by si nechtěl osladit život. Někdo často, někdo málokdy, ale zcela určitě tehdy, když se namane vhodná příležitost. Jako například tradiční svátky, které slavíme v průběhu roku - Masopust, Valentýn, Velikonoce, Vánoce, anebo svatba či rodinná oslava. A jak jinak, jak lépe je slavit než dobrým jídlem a pitím? K tomu neodmyslitelně patří i sladké dobroty - cukrovinky, zákusky, koláče....
Pospícháme, uháníme, sprintujeme – vše se dnes odehrává ve znamení rychlosti a spěchu. Rychle vyrábíme, stavíme, cestujeme, stravujeme se atd., zkrátka rychle žijeme. Čím rychleji, tím lépe. V dennodenním ruchu a shonu však jsou okamžiky, kdy je vhodné, ba přímo nezbytné se zastavit a dopřát si trochu klidu a domácí pohody. A to nejlépe u společného stolu. Jenže jak toho docílit, když se přiřítíme z práce...
Když před čtyřmi roky vyšla od Ivy Kohoutkové, autorky do té doby neznámé, kuchařská příručka Pečeme bez lepku, zaznamenala nečekaný ohlas. Příčina tohoto ohlasu tkvěla ve skutečnosti, že autorka se při její tvorbě spolehla především na své vlastní zkušenosti. Jako matka dvou dcer, obou postižených celiakií, se musela vypořádat se spoustou problémů – mimo jiné finančních, neboť bezlepkové potraviny jsou...
Tradiční česká a moravská kuchyně je proslulá hojností pokrmů připravovaných z mouky. Knedlíky jsou světoznámým fenoménem, ovšem buchty a koláče se jim popularitou vyrovnají. Buchty dokonce vstoupily do pohádek, bez nich se neobešel žádný vandr, rozdávaly se kouzelným dědečkům a dárcům vynášely rozličné výhody. Koláče jsou nerozlučně spjaty se svátky, oslavami, hody, svatbami, křtinami apod. A platí-li...
Příběh vtěsnaný do této knížky by vydal na obsáhlou románovou ságu, anebo na televizní seriál o mnoha dílech. Její autor Pavel Oliva v ní zachytil historii své rodiny a rodiny své manželky Věry včetně početného příbuzenstva. Opíraje se o svou paměť a řadu zachovaných dokumentů podává svědectví o konkrétních lidech od dávných předků obou rodin až po současníky, o jejich životech, osudech i profesích, ale...
Knedlík je mimo veškerou pochybnost králem české kuchyně. Tradiční česká jídla si bez něj nelze představit - knedlovepřozelo, svíčková, guláš a stovky jiných, škála knedlíkové gastronomie je bohatá a pestrá. Známe knedlíky naslano, nasladko, plněné, bramborové, ovocné, zeleninové, vařené tak či onak, podávané jako příloha či hlavní pokrm a kdovíjak ještě podle vlastní fantazie. K jedinečnosti knedlíků...
Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš. Najde se pravidelně na jídelníčku bezmála každé restaurace a nejen té lidové. Je oblíbenou a častou krmí i v domácích kuchyních, ovšem zhusta jen v několika málo variacích. Gulášů přitom existuje mnohem více a...
Co se stane, když se řekne pizza, guláš, eintopf? Nebo rostbíf, pilaf, boršč? A co způsobí šuej-ču-žou, suši, tortilla či Sachrův dort? Nejspíš se dostaví libá představa chuťového zážitku a začnou se sbíhat sliny. Aby ne, když to jsou skvosty národních kuchyní, s nimiž jsme se mohli setkat při zahraničních cestách. A takových skvostů je mnohem více, jak se lze dočíst v této knize, jež je gastronomickým průvodcem...
Není vám lhostejné, jak vaše dítě mluví? Nejste si jistí, zda děláte dost pro vývoj řeči vašeho dítěte? Zdá se vám, že řeč vašeho potomka není v pořádku? Věnujete se dětem a potřebujete podrobné instrukce a rady? Pracujete s dětmi a nevíte, jak rozvíjet jejich řečové dovednosti? Na tyto a další podobné otázky by vám měla tato příručka umět odpovědět. Knížka Učíme naše dítě mluvit je věnována...
Polévka je odpradávna neodmyslitelnou součástí našeho jídelníčku. Kdysi dokonce bývala hlavním jídlem spolu s nezbytným doplňkem v podobě krajíce chleba jak pro venkovské, tak městské strávníky. Ostatně na této skutečnosti se zakládá i zlidovělé rčení „polévka je grunt a maso je špunt“. A nejspíš i z tohoto důvodu se mezi těmi polévkami, jejichž původ pokládáme za český, vyskytuje spousta polévek hutných,...